Svenska

sweden
dervisevic

Hej! Jag heter Belmin, är 20 år gammal och kommer ifrån Sollefteå, Norrland. Idag är jag bosatt i Göteborg och studerar mitt andra år på programmet Civilingenjör, Datateknik vid Chalmers tekniska högskola.
När jag inte tränar, pluggar eller umgås med familj och vänner brukar jag designa samt utveckla hemsidor och mobila plattformer. Jag anser att bra design är tydlig, diskret och ärlig.
Kontaka mig ifall du vill bolla idéer eller bygga något häftigt tillsammans!

Tidigare projekt

Kolla in mina tidigare arbeten!

OS X Setups

Utveckling // Design

En hemsida utvecklad och designad av mig för Instagram kontot "OS X Setups". Jag har använt mig av open source bibliotek som exempelvis animate.css och waypoints för diverse animeringar, Instagrams API för bildflödet och javascript för scrollanimationer.

Inloggningssida

Utveckling // Design

En simpel inloggningssida med rörlig bakgrund, sidan är skriven i endast html och css. Videobakgrunden är implementerad med hjälp av HTML5 taggen 'video' och sedan justerad i css. Observera att ingen backend finns tillgänglig, utan det är endast frontend. Sidan var mest ett test av videobakgrunden.

Att-göra-lista

Utveckling // Design // funktionalitet

En att-göra-lista som hjälper användaren att hålla reda på saker. Backenden är skriven i vanilla javascript och objekten sparas lokalt på enheten så att allting finns kvar när man öppnar sidan/"appen" igen.